Us deixem el calendari de partides de gener. Us podeu inscriure a les partides mitjançant aquest formulari.

La matança d’Spittlefield – Warhammer Fantasy Role Play, 4a

Diumenge 2 de gener a les 21:30 h (1 sessió de 3 hores) | 2-4 jugadors | Roll20 + OBS.ninja | Targeta X

Hi ha res pitjor que despertar-se amb una forta ressaca a un dels tuguris més infectes del barri més llardós d’una ciutat ja de per si pudent com Ubersreik? Doncs sí, que l’amo del tuguri sigui un ogre molt emprenyat amb problemes d’halitosi, que el veïnat no pari de bramar i que quelcom inquietant suri a l’ambient, fent la impressió que tot plegat només pot empitjorar…

Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d’acord.

Dirigeix: lesser_evil

 

El llac de Como – Savage Worlds

Dilluns 10 de gener a les 21:30 h (2 sessions de 2,5 hores) | 4 jugadors | Foundry VTT | Targeta X

Sota les fredes i fosques aigües fredes del Llac de Como nien antics secrets. El monstre reptilià de les llegendes del llac ha tornat a aparèixer.

Es gravarà i es publicarà.

Dirigeix: montver

 

Paisatges Impossibles – Delta Green

Dimecres 12 de gener a les 21:30 h (campanya de més de 20 sessions de 2,5 hores) | 2-3 jugadors | Foundry + Jitsi | Targeta X

Agost de 1995. L’Abigal Wright és una pintora amb projecció que d’un dia per l’altre s’ha esfumat. Dos mesos més tard de la seva desaparició i quan la Policia de Nova York comença a tirar la tovallola nous indicis indiquen que hi podria veure alguna cosa sobrenatural al darrere. I aquí és on les alarmes de Delta Green comencen a sonar.
Paisatges impossibles és una campanya de Delta Green on els agents s’enfrontaran a l’horror més surrealista. Però que no desesperin. Hi ha esperança. El rei a tots ens espera. Més enllà de la façana del món que coneixem, a través dels embolics de la imaginació humana i al fons del penya-segat del seny: el Rei de Groc espera al regne de Carcosa.
Allà, i només allà, hi ha la resposta a tots els vostres anhels.

ATENCIÓ: Campanya llarga dividida en 4 capítols de diferent durada. La idea és jugar setmanalment, i fer pauses quan calgui o entre operació i operació.

Hi trobareu: investigació, horror, surrealisme, sang i fetge, desconcert, desesperació i al final, potser, llum.

No es gravarà ni s’emetrà.

Dirigeix: Eduard Cot

 

La cançó de l’estrella fugaç – Vaesen

Divendres 14 de gener a les 21:30 h (2 sessions de 3 hores) | 3-4 jugadors | Roll20 + Jitsi | Targeta X

Vaesen és un joc d’entorn gòtic i fosc impregnat de folklore nòrdic i antics mites escandinaus.
 
A la cançó de l’estrella fugaç, els personatges viatjaran a Arensburg, a l’illa d’Oesel, en el que avui és Estònia, i investigaran el cas d’un nen desaparegut.
 

No es gravarà ni s’emetrà.

Dirigeix: Adrià Prat

 

La Sombra de Saros – La Llamada de Cthulhu (7a Ed)

Divendres 14 de gener a les 22:00 h (campanya llarga amb sessions de 3 hores aprox.) | 1 jugador | Roll20 + Discord | Targeta X

Un grup de personatges comença a investigar la misteriosa mort d’un nen de cinc anys. Sembla que l’únic culpable és un vagabund al qual van descobrir a prop del cadàver, però hi ha moltes coses que no quadren… Partides els divendres al vespre.
 

No es gravarà ni s’emetrà.

Dirigeix: Moises Pera

 

 

Els defensors del bosc РEl nostre ̼ltim estiu

Dissabte 22 de gener a les 21:30 h (1 sessió de 3 hores) | 3-4 jugadors | Roll20 + Jitsi | Targeta X

“El nostre últim estiu” és un joc de rol on els jugadors interpreten nens i nenes d’entre 12 i 14 anys que viuen sorprenents aventures. Un homenatge a les pel·lícules dels 80 on un grupet s’enfronta a successos sobrenaturals, inquietants misteris i criatures d’altres mons.

La desaparició d’un amic molt especial farà que el grupet s’endinsi al bosc que rodeja Llacuna Alta…

No es gravarà ni s’emetrà.

Dirigeix: Eduard Cot

 

Bad Things – FATE Core

Dilluns 24 de gener a les 21:30 h (3 sessions de 2,5 hores) | 2-4 jugadors | Roll20 + Discord + Obs.ninja | Targeta X

“Bad Things” és una partida d’investigació, els investigadors han de resoldre un crim macabre que va passar fa uns anys a una petita població oblidada de l’Amèrica profunda: Raven’s Valley. Tots els pobles tenen els seus pecats, i encara que no tots els seus habitants són assassins, sembla que alguns sí que tenen coses a amagar. Els jugadors han d’ajudar al sheriff i atrapar a l’assassí que hi ha entre els habitants del poble. Que tingueu sort!

S’emetrà en temps real només si tota la taula està d’acord.

Dirigeix: Basidiomicot

 

 

 

Inquietants esdeveniments a Ypsilon 14 (The Haunting of Ypsilon 14) – Mothership RPG

Divendres 28 de gener a les 21:30 h (2 sessions de 3 hores) | 2-4 jugadors | Roll 20 + StreamYard/Jitsi | Targeta X

En un futur no gaire llunyà la megacorporació Chaebol Metallic Industries (CMI) té una petita i secreta explotació minera d’iridi i platí en l’asteroide anomenat Ypsilon 14 del Cinturó de Kuiper.

Pels personatges treballadors de la megacorporació, la missió és fàcil, cal anar a Ypsilon 14 amb un transbordador espacial estàndard i omplir un mòdul de càrrega amb Iridi i Platí semi processats, i portar-lo a la planta de Caront. Bufar i fer ampolles! Però just quan el transbordador  estan a punt d’arribar al seu destí, la IA de la companyia obre comunicació:

WARNING! S’incorpora una nova missió de màxima prioritat al full de ruta ja establert: Retornar amb Mike Wazowski, enginyer de mines de CMI destinat des de fa un any a Ypsilon 14 (codi AA77983) i avaluar amb el Dr. Giovanni, destinat temporalment a l’estació minera per ordres de CMI, si cal establir algun tipus de quarantena.  
Cal que la tripulació recordi que l’acatament íntegre full de ruta és indispensable segons les obligacions establertes pel contracte de treball establert amb CMI. El no compliment dels objectius implicarà penalitzacions i, possiblement, l’establiment d’accions legals contra el treballador.

Ens veiem a Ypsilon 14!

Aventura de D.G. Chapman i editada per Tuesday Knight Games considerada tradicionalment com a introducció a Mothership RPG.

No es gravarà ni s’emetrà.

Dirigeix: Alex Kidd

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *