Ha arribat el moment de parlar del Marat贸n solidario de Canales l煤dicos del 18 de desembre i com podeu col路laborar. Tota la informaci贸 sobre la marat贸 la teniu en aquest enlla莽 i all铆 podreu trobar tamb茅 com contribuir monet脿riament durant la jornada.


Aquesta marat贸 consisteix en una emissi贸 continuada de 12 hores a Twitch per tal de donar visibilitat a l’Associaci贸 Espanyola contra el C脿ncer. Aix铆 doncs, si entreu al nostre Twitch en algun moment entre les 10鈥痟 i les 22鈥痟 all铆 estarem.

A primera hora farem una presentaci贸 de la jornada i tot seguit comen莽arem amb Ironsworn, on farem sessi贸 zero i una sessi贸 llargueta, de la m脿 d’Adri脿 Prat.

Al migdia, per tal que els titans que fan estaran tot el dia puguin descansar, farem una reposici贸 d’una partida gravada fa temps de la Crida de Cthulhu, el Viatger.

Cap a les 16鈥痟, en Pau Blackonion ens portar脿 una hist貌ria inspirada en fets reals per Channel Fear. Al voltant de les 19鈥痟 en Basidiomicot ens portar脿 In media res per Rates en les parets.

Entremig, gaudirem amb les ressenyes de rol r脿pid de Joaquim Ball-Llosera i unes quantes recomanacions de c貌mic. Ja us avisem que les hores d’emissi贸 s贸n totalment estimades i segurament hi haur脿 molta improvisaci贸 sobre l’horari.

Aquesta marat贸 no 茅s res sense vosaltres, i volem que ens acompanyeu no nom茅s com a p煤blic, sin贸 tamb茅 participant.

Aqu铆 teniu la informaci贸 sobre com aportar al repte i fer arribar el comprovant per participar en els sortejos, i l’enlla莽 per les donacions.

Una cosa important a l’hora de fer els donatius, i 茅s que si envieu el comprovant per correu opteu a dues coses:
Per cada 3鈧 de donaci贸, un n煤mero pels sortejos.
Si doneu 5鈧 o m茅s, i aporteu una direcci贸, un exemplar en f铆sic i pdf d’un joc 24XX.
M茅s informaci贸 sobre el joc, al twitter d’un dels autors.

A continuaci贸 teniu les descripcions de les partides i el formulari. Haureu de tenir en compte que les hores de partida poden fluctuar. Si us apunteu a jugar 茅s important que teniu en compte que pot ser que es comenci una mica abans o s’acabi una mica m茅s tard.

Ironsworn聽

Hora d’inici aproximada 10:15 h | 4 jugadors | Roll20 | Targeta X, l铆nies i vels


Farem sessi贸 zero per crear el m贸n i els personatges i a continuaci贸, provar el sistema de joc cooperatiu amb oracles. Qualsevol cosa pot passar.

Dirigeix:聽Adri脿 Prat

Channel Fear: Inspirat en fets reals

Hora d’inici aproximada: 16鈥痟 | 4 jugadors | Roll20 | Targeta X, l铆nies i vels

Avisos de contingut: Horror corporal, serps, su茂cidi, claustrof貌bia, elements de terror.Contactats m煤ltiples vegades per un il路luminat que pret茅n poder provar l鈥檈xist猫ncia dels reptilians, Channel Fear no s鈥檋avia pres mai seriosament les seves divagacions… Fins que el seu cos s鈥檋a trobat a les clavegueres de Nova York cosit a mossegades verinoses.
Channel Fear 茅s un serial, un joc de rol constitu茂t 煤nicament d’escenaris curts. A Channel Fear, els jugadors encarnen un equip de reporters especialitzats en el paranormal que treballen per un programa de TV americ脿 de cable.
Part de l’experi猫ncia 茅s adonar-se que no nom茅s s’est脿 jugant una partida d’investigaci贸, sin贸 que els personatges formen part d’un reality show que cerca donar espectacle. Vindrien a ser actors representant el paper d’investigadors, escollits per les seves peculiaritats.
Dirigeix:聽Pau Blackonion

Rates a les parets: In media res

Hora d’inici aproximada: 19鈥痟 | 3 jugadors | Roll20 | Targeta X, l铆nies i vels.

Avisos de contingut: Sang i fetge

Adaptaci贸 de la partida del 1993 In media res de la crida de Cthulhu. Tal com el seu nom indica la partida comen莽a enmig del merder, oblideu-vos de presentacions… Esteu preparats per descobrir el passat i el futur dels personatges?

Dirigeix:聽Basidiomicot

Ja us podeu apuntar fent servir聽aquest formulari. Tancarem les inscripcions aviat perqu猫 hem de preparar els overlays d’emissi贸.

Gr脿cies a totes!

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *