Ara fa un temps vam fer una enquesta  per intentar millorar l’oferta de partides de Tirant lo dau. També volíem veure quins són els factors que us impedeixen d’apuntar-vos si no jugueu (horaris, logístics, ja teniu grups, no us interessen…) i així aconseguir que jugui més gent a les partides de Tirant lo dau. 

Ja tenim els resultats i els compartim amb vosaltres. 

Quins dies i franges hor√†ries et van millor? 

A quina hora et va millor jugar?

Hi ha un altre motiu pel qual no pots/vols jugar?

T’interesen les propostes de partida?

Com haureu vist hem implementat alguns dels suggeriments fets quan es va fer l’enquesta en els formularis actuals com per exemple diferenciar clarament si s’emetr√† o es gravar√† la partida, o les duracions. Tot aix√≤ s√≥n coses que van anar sortint en el debat que va haver-hi amb l’enquesta.   Tamb√© alguna partida ja s’ha ofert en cap de setmana, per√≤ evidentment aix√≤ √©s quelcom que no dep√®n de nosaltres sin√≥ de la disponibilitat de qui l‚Äôofereix. 

A poc a poc anem millorant i qualsevol idea o comentari no dubteu en fer-ho arribar sigui aqu√≠ mateix o contactant amb un administrador del canal o simplement buideu el pap al Telegram. 

Conclusions:

El que podem extreure és que la disponibilitat de la gent és fonamentalment a les nits, especialment divendres, i cap de setmana una mica a qualsevol hora, sent la millor franja la nit i la pitjor al matí.

En general, la major part coincideix en comen√ßar les partides a les 21-22 h i l’hora l√≠mit semblen les 00 h. Poca gent vol allargar m√©s.

Les partides oferides semblen interessar, i el principal escull és la falta de temps o que molts ja tenen un grup de joc propi.

Tamb√© hi ha un percentatge de gent que no est√† c√≤mode amb la idea de gravar. 

Així doncs, recomanacions pels directors/es:

Programeu les partides a les nits o al cap de setmana, si no s’apunta la gent suficient, no penseu que la partida no √©s interessant, pot ser que no s’ompli per un tema circumstancial de falta de temps. Igual oferint-la en una altra franja funcionaria.

Respecte al tema de gravar, aqu√≠ tenim una disjuntiva perqu√®, per una banda, volem fer difusi√≥ del rol en catal√† i per un altre que tothom estigui c√≤mode, i la veritat que no voldr√≠em que alg√ļ es qued√©s sense jugar per poder tenir un v√≠deo m√©s, aix√≠ que us recomanem que per defecte no graveu per evitar que la gent se senti cohibida o se senti obligada a cedir als desitjos del grup, o pitjor encara, que no s’atreveixi a apuntar-se per no haver ni de parlar del tema.

Com a alternativa, si teniu un grup habitual amb el qual jugueu en catal√† i voleu gravar les vostres partides, us oferim tant el canal de YouTube com el Twitch.

Aix√≤ no s√≥n m√©s que recomanacions que se‚Äôns acuden d‚Äôacord amb els resultats de l’enquesta, recomanacions que podeu, naturalment, obviar. Aix√≤ √©s casa vostra.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *